Geniş Aile Komşu Kızı filminin konusu nedir? Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kimlerdir?

15 Şubat Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Geniş Aile Komşu Kızı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Geniş Aile Komşu Kızı hangi kanalda, Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

15 Şubat Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Geniş Aile Komşu Kızı adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Geniş Aile Komşu Kızı 2019 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Geniş Aile Komşu Kızı adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Geniş Aile Komşu Kızı filminin konusu nedir, Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Geniş Aile Komşu Kızı filminin konusu ne?

Geniş Aile Komşu Kızı filmi, sorunlu bir adam olan Cevahir'in maceralarını konu edinmektedir. Hayatlarını bir türlü yoluna koyamayan Cevahir ve yakın arkdaşı Ulvi, bir oto yıkama açarak hayatlarını düzene sokmaya çalışmaktadır. Kendilerini beladan uzak tutmaya çalışan Cevahir ve Ulvi'nin yolu bir gün Cevahir'in bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Zeynep ile kesişmiştir. Zor bir durumda olan Zeynep, başındaki dertten kurtulabilmek için Cevahir ve Ulvi'den yardım istemeye karar vererek onlara danışır.

Geniş Aile Komşu Kızı filminin konusu nedir? Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kimlerdir?

Zeynep, abisi Katip'in vasiyetini üzerine Nebil'le evlenmek zorunda olduğunu söyler. Zeynep bu evliliğin gerçekleşmesini istemese de evliliğin iptal olmasının tek yolu Nebil'in evlenmek istememesidir. Zeynep'e yardım etmeye karar veren Cevahir ve Ulvi, Muazzez ve Kütük’ün de yardımı ile Nebil’i Zeynep’ten soğutmak için türlü oyunlar oynamaya başlarlar. Çok geçmeden amaçlarına ulaşan Cevahir ve Ulvi artık her şeyin yoluna girdiğini düşünürken Nebil, onları türlü belaların içine sürüklemiştir.

Geniş Aile Komşu Kızı filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Cüneyt İnay

Oyuncular: Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 2 Ağustos 2019 / 1s 40dk

Geniş Aile Komşu Kızı filminin konusu nedir? Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Geniş Aile Komşu Kızı filminin konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.