'Genelkurmay Çatı' davası kararları hukuka uygun bulundu

Sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de olduğu 224 sanıklı "Genelkurmay Çatı" davası kararları Ankara Bölge Adliye Mahkemesince hukuka uygun bulundu

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanık hakkında verilen karar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onandı.

Ankara 17’nci Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında Akın Öztürk'ün de bulunduğu 18 sanığa 141'er kez ağırlaştırılmış müebbet, sanıklardan 128'ine 1'er kez ve 141'er kez arasında ağırlaştırılmış müebbet, 23'üne müebbet, 3 sanığa 20 yıl, 24 sanığa da 15 yıla kadar değişen hapis cezası vermişti.

Mahkeme, Fetullah Gülen'in de bulunduğu 13 firari sanığın dosyasını ayırmış, 33 sanığa ise beraat vermişti.

'Genelkurmay Çatı' davası kararları hukuka uygun bulundu ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen genelkurmay çatı davası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.