Genelev yoğunluğuna 'seks oteli' çözümü

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da genelevlerin bulunduğu Red Light Districht (Kırmızı Fener) bölgesinde yaşanan turist akını sorunu, yeni bir erotik merkez veya seks oteliyle çözüme ulaştırılacak.

Amsterdam'ın ilk kadın belediye başkanı Femke Halsema, kentte seks işçiliği ile ilgili sorunlarla mücadele amacıyla radikal değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

EROTİK MERKEZ KURULACAK

BBC'de yer alan habere göre, Halsema'nın, belediye meclisine önerdiği yeni plan, Red Light Districht'e alternatif olarak, kentin daha uygun bir bölgesinde, "erotik merkez" kurulmasını öngörüyor.

ÇOK AMAÇLI KOMPLEKS OLACAK

Erotik merkez, beş katlı bir kompleksten oluşacak. En üst katta seks tiyatrosu ile bir seks kulübü yer alacak. Zemin katta, güzellik salonu, solaryum ve masaj salonu, kuaför, restoran, kafe ve bar yer alacak.

Ara katlarda ise seks işçileri için odalar bulunacak. Kadın, erkek ve trans seks işçileri için ayrı ayrı alanlar oluşturulacak.

Genelev yoğunluğuna 'seks oteli' çözümü

Genelev yoğunluğuna 'seks oteli' çözümü ile ilgili etiketler Hollanda Turist Amsterdam genelev seks
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.