Genelev kavgasından böyle kurtuldu!

İngiltere'de gittiği genelevde hayat kadınlarıyla tartışan bir adam, kavgadan camdan çıkarak kurtulmaya çalıştı. Çıplak bir şekilde yardım bekleyen adamın imdadına itfaiye yetişti.

Bir kebap lokantasının üst katında bulunan masaj salonunda fuhuş da yapıldığını söyleyen görgü tanıkları camdan dışarı sarkan çıplak bir adam görünce itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

"GÖRDÜKLERİME İNANAMADIM"

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çırılçıplak kalan adamı bir merdiven aracılığıyla kurtardı. Olayın tanıklarından Samantha Walker, "Gördüklerime inanamadım. Merdivenden çıplak bir adam iniyordu. Bu çok uygunsuz. Pencereden bir kadın adamı dışarı ittirdi ve adam çırılçıplak bir vaziyette dışarıda kaldı. Pencereyi de kapattı" dedi.

Genelev kavgasından böyle kurtuldu!

Polis çıplak adamı gözaltına aldı. Yetkililer, "Kadının adamdan korktuğunu düşünüyoruz. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı" dedi. İngiliz basını, Ladybirds isimli masaj salonunda 50 pounda yarım saat ya da 90 pounda 1 saat "baştan çıkarıcı masaj" yapıldığını yazarken, orada çalışan kadınlar, "Biz o gün orada değildik. Biz farklı saat dilimlerinde çalışıyorduk" dedi.

Genelev kavgasından böyle kurtuldu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.