Genel Yayın Yönetmeni hangi isim oldu?

Cumhuriyet gazetesinin kaderini belirleyecek olan Cumhuriyet Vakfı toplantısı bugün yapıldı.

Cumhuriyet gazetesinin sahibi konumundaki Cumhuriyet Vakfı’nın, yönetim değişikliği sonucunu yaratan toplantısı yapıldı. Gazetenin sahibi konumundaki Cumhuriyet Vakfı, mahkemenin kararını iptal ettiği 2013 yılındaki yönetim kurulu üyeleriyle bugün saat 14.00’te gazetenin Şişli'deki binasında toplandı.

Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu toplantısında ilk olarak, hayatını kaybeden İlhan Selçuk ile Cüneyt Arcayürek’in yerine üye seçimi yapıldı.

Bu seçimle Doğu Perinçek'in genel başkanlığını yaptığı Vatan Partisi’nden İzmir 1. Bölge milletvekili adayı olan Turan Karakaş da Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu üyesi oldu.Yeni yönetim kurulu üyeleri arasında gazetenin eski genel yayın yönetmeni İbrahim Yıldız, eski TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Tayfun Akgüner de yer aldı.

Sona eren toplantı sonucunda Alev Coşkun yeniden Cumhuriyet Vakfı Başkanlığı'na seçildi.Vakfın başkanvekilliğine Ali Sirmen, genel sekreterliğe Işık Kansu, saymanlık görevine de İrfan Hüseyin Yıldız getirildi.

SABUNCU'NUN YERİNE KÜÇÜKKAYA GEÇTİ
2 yıldır Murat Sabuncu'nun yürüttüğü Genel Yayın Yönetmenliği görevine de haber koordinatörü şefi Aykut Küçükkaya'nın atanmasına karar verildi.

 

Genel Yayın Yönetmeni hangi isim oldu? ile ilgili etiketler Cumhuriyet Gazetesi genel yayın yönetmeni aykut küçükkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.