Genel Merkez'in ardından il ve ilçe teşkilatları da kapatıldı

CHP'de üst üste çıkan pozitif vakaların ardından geçen hafta önlemler alınmaya başlanmış, partide artan koronavirüs vakaları nedeniyle genel merkezde çalışanların evden çalışmaları kararlaştırılmıştı. Partiden alınan yeni bilgilere göre, il ve ilçe teşkilatlarına gönderilen yeni bir talimatla koronavirüs tedbirleri kapsamında buralarda da ziyaretçi alımı yasaklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi koronavirüs önlemlerini artıyor. Partililerde çıkan pozitif vakaların ardından artırılan tedbirler kapsamında CHP yönetimi ülke genelinde bütün il ve ilçe binalarını ziyarete kapatma kararı aldı.

 GENEL MERKEZ DE KAPATILMIŞTI

CHP'de koronavirüs vakalarını artmasının ardından geçtiğimiz hafta Genel Merkez çalışanları için yeni tedbirler alınarak evden çalışmaları kararlaştırılmıştı. Genel Merkez'in kapatılmasının ardından İl ve ilçe teşkilatlarına da yeni bir talimat gönderilere ziyaretçi alımı yasaklandı.

 PARTİDE ÜST ÜSTE POZİTİF VAKA

CHP'de en son Kılıçdaroğlu'nun kovid-19 testi yaptırılmış ve negatif çıkmıştı. Ancak Parti Sözcüsü Faik Ötrak, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, parti avukatı Celal Celal Çelik gibi bir çok isimde koronavirüs tespit edilmişti.

Genel Merkez'in ardından il ve ilçe teşkilatları da kapatıldı ile ilgili etiketler CHP Koronavirüs Kılıçdaroğlu korona önlemleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.