Sahnede rahatsızlanan Genco Erkal apar topar hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu

Genco Erkal sevenlerini korkuttu! 84 yaşındaki tiyatro oyuncusu Genco Erkal, KKTC'de sahne aldığı tiyatro oyunu sırasında aniden rahatsızlandı. Salondaki izleyiciler, Genco Erkal'ın rahatsızlanmasını oyunun bir parçası zannetti. Ünlü tiyatro oyuncusu apar topar hastaneye kaldırılarak gözlem altına alındı. İşte Genco Erkal'ın son sağlık durumu...

Genco Erkal tiyatrı oyunu sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sahne alan Genco Erkal sevenlerini korkuttu. 'Şahdamarım' adlı oyunu için sevenleriyle buluşan Genco Erkal, oyun sırasında aniden rahatsızlandı.


İZLEYİCİLER OYUNUN BİR PARÇASI ZANNETTİ

İzleyiciler, Genco Erkal'ın rahatsızlığını oyunun bir parçası sandı. Olayı sahnedeki müzisyenlerin fark etmesi üzerine ünlü tiyatrocuya ilk müdahale yapıldı. Ünlü tiyatrocu sahnede yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.

genco-erkal

TANSİYON DÜŞMESİ NEDENİYLE FENALAŞTIĞI ÖĞRENİLDİ

Rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Genco Erkal'ın bilincinin açık olduğu ve bir süre hastanede gözlem altında tutulacağı öğrenildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Erkal'a tansiyonunun düşmesi nedeniyle fenalaştığı belirtildi.

 




Sahnede rahatsızlanan Genco Erkal apar topar hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu ile ilgili etiketler Kıbrıs KKTC genco erkal tiyatro oyunu kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.