Gençlik ve Spor Bakanlığı 4346 işçi alımı ne zaman? İŞKUR Başvuru nasıl yapılır? Kura çekimi sonuç!

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlıkta görevlendirilecek 4 bin 346 işçi alımı yapılacağını duyurdu. Spor Bakanlığı bünyesinde çalışacak işçi adayları ise araştırmalara başladı. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı ne zaman? Başvuru nasıl yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 4346 temizlik işçisi ve güvenlik görevlisi alımı yapacak. Uzun zamandır beklenen personel alımı için başvuru kılavuzu da yayınlandı. İşçi alım kılavuzunda başvuru yapacak adaylar için şartlar da yer aldı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI NE ZAMAN?

İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek GSB başvuruları için başvuru şartları belirlendi. Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilecek temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi işçi alımları için başvurular 23 – 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilecekler. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecektir.,

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 4 bin 346 işçi alımı yapılacak (GSB işçi alımı  başvurusu nasıl yapılır?) | NTV

GSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ TARİHİ

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekimi 15 Eylül 2021 Çarşamba günü yapılacaktır. Kura çekim yeri daha sonra Bakanlığımız internet sitesinde yayımlanacaktır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 4346 işçi alımı ne zaman? İŞKUR Başvuru nasıl yapılır? Kura çekimi sonuç! ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanlığı Mehmet Muharrem Kasapoğlu gsb başvuru gençlik ve spor bakanlığı işçi alımı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.