Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Türkiye'de bir ilk... "Bütçeyi birlikte yapalım"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığının 2022 yılı bütçe planlamasında gençlerin düşüncelerini de almak için sosyal medya üzerinden ‘’GençlerinBütçesiGençlerde’’ etiketiyle bir anket başlattı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’de bir ilke imza atarak, bakanlığının 2022 yılı bütçe planlamasında gençlerin de düşüncelerine başvurdu. Bakan Kasapoğlu sosyal medyadan gençlerin düşüncelerini almak için "GençlerinBütçesiGençlerde" etiketiyle bir anket başlattı.

Bakanlığı’nın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek 2022 yılı bütçesi öncesi Twitter hesabından önemli bir anket çalışması başlatan ve "Her konuda olduğu gibi bütçemizin planlanmasında da siz gençlerimizin düşüncesi bizler için çok kıymetli" diyen Bakan Kasapoğlu, bütçe kalemlerini belirlemede rol almak isteyen gençlerden, ‘’http://genclerinbutcesi.gsb.gov.tr’’ adresinden ankete katılarak görüşlerini belirtmelerini istedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Türkiye'de bir ilk... "Bütçeyi birlikte yapalım"

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Türkiye'de bir ilk... "Bütçeyi birlikte yapalım" ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu Gençlik ve Spor Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.