Gençliğim Eyvah dizi konusu nedir? Gençliğim Eyvah oyuncuları ve kadrosu

Yaz sezonu dizileri arasına bir yenisi daha eklendi Gençliğim Eyvah dizisi 15 Haziran 2020 tarihinde ATV ekranlarında yayına girdi. Uzun süredir beklenen bu dizi izleyici karşısında beğeni toplamayı başardı. Süreç Film imzalı, yönetmeni Deniz Yılmaz Şayir'in olduğu bu dizinin türü komedi, dram, aksiyon olarak belirlendi. Gençliğim Eyvah dizi konusu nedir? Gençliğim Eyvah oyuncuları ve kadrosu gibi merak edilen soruların yanıtlarını hazırladık.

Senaryosunu Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter ikilisinin yazdığı Gençliğim Eyvah dizisi ekranlara gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarında Salı Pazartesi akşamları yayınlanan yaz dizisi Gençliğim Eyvah izleyenleri güldürmeyi hedefliyor. Usta oyuncu kadrosuna da sahip olan bu dizi hakkında merak edilenleri derledik. Gençliğim Eyvah dizi konusu nedir? Gençliğim Eyvah oyuncuları ve kadrosu kimlerdir?

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİ KONUSU

Dizi iki kebapçı arasında geçen macerayı anlatır. Aynı mahallenin iki kebapçısı ama birbirine düşmanlardır. Urfa Bozoğlu ve Adanalı Asmalı aileleri arasında dönen aşk, sır, entrika gibi hikâyeler dizide yer almaktadır. Bu aşk, sır ve entrikaların komediye dönüşünü ekranlara yansıtmaya çalışırlar.

GENÇLİĞİM EYVAH OYUNCULARI

Canlandıran oyuncu           Karakter

Cengiz Bozkurt                  Arif Asmalı

Levent Ülgen              Zekeriya Bozoğlu

Günay Karacaoğlu      Hacer Asmalı

Burak Tozkoparan        Zola Asmalı

Elif Doğan                   Azra Bozoğlu

İpek Çiçek                 Ayşe Bozoğlu

Ekin Mert Daymaz    Ahmet Asmalı

Ulviye Karaca            Nuriye Bozoğlu

Erdem Kaynarca       Çavi Bozoğlu

Bahar Süer           Suzan Asmalı Bozoğlu

Kemal Uçar          Veysi Bozoğlu

Ecem Atalay           Leyla Yıldız

Beyti Engin             Muhtar Metin

Senarist: Ayhan Barış Başar, Ünal Yeter

Yönetmen: Deniz Yılmaz Şayir

Başrol: Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Burak Tozkoparan, Elif Doğan

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.