Gençlerden korona kabul gecesi

Görüntü İstanbul Kadıköy'de kaydedildi. 8 hafta sonra sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı ilk hafta sonu gününün akşamında onlarca genç müzik eşliğinde dans edip eğleniyor. Ne mesafe, ne maske, ne tedbir. Yapılan uyarılara, yaşanan olumsuz örneklere rağmen vur patlasın çal oynasın A-Normalleşen gençlerin 'Koronavirüs'ü kabul gecesine dönüşen eğlencesine tepki yağdı...

Tam 2 ay boyunca hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı olmadan ilk cumartesi günü birçok olumsuz görüntüyle tamamlandı. 

Bu olumsuz örneklerden biri de İstanbul Kadıköy'de yaşandı. 

Gece saatlerinde toplanan onlarca genç hiçbir tedbir almadan, sosyal mesafe kuralına uymadan, maske bile takmadan vur patlasın, çal oynasın eğlendi. 

Gençlerden korona kabul gecesi

Gençlerin hala onlarca kişinin ölüm haberinin geldiği, yüzlerce yeni vakanın açıklandığı, uzmanların tedbir tedbir diye sürekli uyardığı bir ortamda, dünyada 400 bin kişinin ölümüne sebep olan koronavirüse meydan okurcasına yaptıkları bu eğlenceye sosyal medyadan tepki yağdı. 

İşte sosyal medyada yaşanan görüntülere verilen bazı tepkiler...

Gençlerden korona kabul gecesi - Resim : 2

Gençlerden korona kabul gecesi - Resim : 3

Gençlerden korona kabul gecesi - Resim : 4

Gençlerden korona kabul gecesi - Resim : 5

Gençlerden korona kabul gecesi - Resim : 6

Gençlerden korona kabul gecesi - Resim : 7

 

 

 

Gençlerden korona kabul gecesi ile ilgili etiketler Koronavirüs Kadıköy dans maske eğlence sosyal mesafe tedbir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.