Gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Elfida' şarkısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'daki Çifte Minareli Medrese'de gençlerle bir araya geldi. Gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Elfida" şarkısını seslendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'daki Çifte Minareli Medrese'de gençlerle bir araya geldi.

Gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Elfida' şarkısı!

Erzurum'daki temasları kapsamında yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Çifte Minareli Medrese'ye geçti.

Gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Elfida' şarkısı! - Resim : 2

Medrese girişinde Erzurum bar ekibince sergilenen halk oyunuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen gençlerle sohbet etti.

Gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Elfida' şarkısı! - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı gençlerin ve sanatçıların seslendirdikleri yöresel türküleri dinledi. Ayrıca gençlerin Erdoğan'a "Elfida" şarkısını seslendirdiği video, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da gençlerle bir araya geldiği etkinlikte Gönül Dağı türküsünü seslendirmişti.

 

Gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Elfida' şarkısı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Erzurum gençlerle buluşma Elfida

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.