Selahattin Baki: "Ofsayt çizgisini çeken adam FETÖ'cü"

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ve Alper Pirşen, mağlubiyeti FETÖ'ye bağladı... Sarı-Lacivertli idareci Baki, "Kötü de oynasak hakkımızı kimseye yedirmeyiz ve hakkımızı kimse yememeli. Bugün yediğimiz gol kesin olarak ofsayt. Futboldan FETÖ tam olarak temizlenmedi. Çizgiyi çeken operatör FETÖ'cü" dedi.

Fenerbahçe'nin evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olduğu maça başkent ekibinin attığı 2. goldeki ofsayt tartışması damga vurdu. Sarı-Lacivertli idareci Selahattin Baki, stat çıkışı dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Galatasaray derbisinde de attığı gole ofsayt çizgisine takılan Fenerbahçe, çizgiye çeken operatörün FETÖ'cü olduğunu savunuyor:

İLK NOKTAYI KOYAN OPERATÖR, MANİPÜLASYONA AÇIK

"Bizi aptal yerine koymasınlar, yakalandılar. Bu operatörün çalıştığı firmanın kime ait olduğunu biliyoruz. Hem Galatasaray maçında hem de bu maçta karşımıza çıkan adamla ilgili her şeyi biliyoruz. Açıklasınlar yoksa biz açıklayacağız. Artık tiyatroyu da geçti çok tehlikeli bir hal aldı bu. Tekrar Fenerbahçe camiasının sinir uçlarıyla oynanmaya başladı. FETÖ futboldan tam olarak temizlenmedi. Ali Koç bunları 1 hafta önce söyledi. Bu tarz ilişkisi olan insanlar lütfen futboldan temizlensin. VAR operatörü FETÖ'cü. Çizgiyi çizen o adam yine karşımıza çıktı. Sokaktaki birçok insan yapay zekayla çizginin çekildiğini sanıyor. İlk noktayı koyan operatör, manipülasyona açık. Devletimizden rica ediyoruz. Lütfen bir temizlik bekliyoruz artık."

Öte yandan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut da maçın ardından "2. golde yüzde 100 ofsayt var ama çizgiler bize yine farklı çizildi" dedi.

Selahattin Baki: "Ofsayt çizgisini çeken adam FETÖ'cü" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Gençlerbirliği Selahattin Baki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.