Gençlerbirliği 2-0'ı koruyamadı; Sivasspor'dan müthiş geri dönüş!

1-0 önde götürdüğü BB Erzurumspor maçında 90+3'te kalesinde golü gören ve 2 puan kaybeden Gençlerbirliği, bu kez de son bölüme 2-0 önde girdiği Sivasspor'a 2-3 mağlup oldu. Başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibi çok arayacağı 5 puan kaybederken, Yiğidolar yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı.

Kümede kalma savaşı veren Gençlerbirliği, Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u ağırladı. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibi 78. dakikasına 2 farklı üstün girdiği maçı kaybetti: 2-3.

Teknik direktörlüğe Özcan Bizati'yi getirdikten sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda yenip, Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor galibiyetleriyle 3'te 3 yapan Gençlerbirliği, son sıradan kurtulmuştu. Ardından evinde Erzurumspor karşısında 1-0 önde götürdüğü maçın 90+3. dakikasında yediği golle 1-1'e razı olan Gençler, geçen hafta da Ankaragücü'ne mağlup olmuştu. Yine tam 3 puana uzandım derken mağlup olan Bizati'nin takımı, kümede kalma savaşında yara aldı.

Gençlerbirliği'nin golleri Diego Angelo (25) ve Mathias Johansson'dan (37) geldi. 78'de Jorge Felix'le skoru 2-1' getiren Yiğidolar, 83'te de Olarenwaju Kayode'nin golüyle 2-2'yi yakaladı. 90+4'te Polomat'ın kendi kalesine attığı gol skoru belirledi: 2-3.

Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor bu sonuçla yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı. Ankara'ya son 5 maçın 4'ünü kazanarak gelen Kırmızı-Beyazlılar puanını 50'ye yükseltti. Yiğido 36. haftada Beşiktaş'ı ağırlayacak. 31 puanda kalan Gençlerbirliği ise 33 puanlı Kayserispor'a konuk olacak.

Gençlerbirliği 2-0'ı koruyamadı; Sivasspor'dan müthiş geri dönüş!

Gençlerbirliği 2-0'ı koruyamadı; Sivasspor'dan müthiş geri dönüş! ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Sivasspor Rıza Çalımbay Özcan Bizati
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.