Gençlerbirliği maçında sakatlandı!

Trabzonspor 2-2 berabere biren Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Ivanildo Fernandes'in yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Trabzonspor'da 2 haftada tam 4 futbolcu sakatlandı.

Süper Lig’in 4.haftasında oynanan Trabzonspor - Gençlerbirliği maçında sakatlanarak maça devam edemeyen Portekizli 23 yaşındaki stoper Ivanildo Fernandes sahalardan 2-4 hafta arasında uzak kalacak. Bordo-mavili kulüpte daha önce menisküs ameliyatı olan Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı ve ayak tarak kemiği kırılan Ekuban’ın ardından şimdi de Ivanildo takımdan ayrı kalacak. İşte bordo-mavili kulüpten yapılan açıklama:

"Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, futbolcumuz Ivanildo Fernandes'in sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşar Kibar Güven, Gençlerbirliği karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ivanildo Fernandes‘in bugün yapılan tetkikler ve çekilen MR sonucunda sağ adduktör kas grubunda yaralanma tespit edildiğini ve 2 ile 4 hafta arasında sahalara dönmesinin beklendiğini ifade etti."

Gençlerbirliği maçında sakatlandı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Gençlerbirliği
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.