3 golü sayılmayan Gençlerbirliği, Kayserispor'u 89'da devirdi

Gençlerbirliği ile Kayserispor arasındaki gol düellosundan başkent ekibi 3-2 galip ayrıldı. Kırmızı-Siyahlılar 2 kez geriye düştüğü maçta 89. dakika golüyle 3 puana uzandı. Başkent ekibinin 3 golü VAR'a takıldı. Kayserispor'un Samet Aybaba'yla galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği evinde Kayserispor'u 3-2 mağlup etti. Başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibinin 3, Sarı-Kırmızılılar'ın 1 golü VAR'a takıldı. Galibiyeti getiren gol 89'da atıldı.

Samet Aybaba yönetiminde henüz galibiyetle tanışamaya, geçen hafta evinde Konyaspor'a 90+8'de golle mağlup olan Kayserispor, 31'de Wilfried Kanga'nın golüyle 0-1 öne geçti. 39'da Candeias'ın golüyle skora yeniden eşitlik geldi ve soyunma odasına 1-1 eşitlikle girildi.

3 golü sayılmayan Gençlerbirliği, Kayserispor'u 89'da devirdi

55'te Arda Kızıldağ'ın kendi kalesine attığı golle konuk ekip bir kez daha öne geçti: 1-2. Son haftaların formda ismi Berat Özdemir 70'te skoru 2-2'ye getirdi. 22 yaşındaki Kayseri doğumlu orta saha oyuncusu memleketinin takımına gol atıp bu sezon ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı.

85'e kadar Gençlerbirliği'nde Gioavanni Sio'nun 2 golü VAR'a takılmıştı. Bu dakikada Sefa Yılmaz röveşata golüyle takımını 3-2 öne geçirdi ama pozisyonu monitörden izleyen hakem Cüneyt Çakır, golden önce "itme" tespit etti ve golü iptal etti. Ancak 89'da Oğuzhan Çapar kendi kalesine attı ve Mustafa Kaplan'ın takımı 3 puana uzandı.

Gençlerbirliği bu galibiyetle puanını 15'e yükseltti. Başkent ekibi 16. haftada Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Samet Aybaba yönetimindeki 7. maçını da kazanamayan ve 3 haftadır mağlup olan Kayserispor ise 10 puanla ligin son sırasında kaldı. Sarı-Kırmızılılar haftaya Beşiktaş'ı ağırlayacak.

3 golü sayılmayan Gençlerbirliği, Kayserispor'u 89'da devirdi ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Kayserispor Samet Aybaba Mehmet Kaplan Berat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.