Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman?

Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman? Süper Lig'in lideri Galatasaray küme düşme hattından kurtulmak isteyen Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. İki takımın da bu maçta 3 puandan başka bir hedefi yoktu. Galatasaray ligde oynadığı 27 maçta 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 63 gol atan sarı kırmızılı takım kalesinde 29 gol gördü. Ümit Özat'ın öğrencileri ise, 27 karşılaşmada 6 galibiyet 9 beraberşik ve 12 mağlubiyet aldı. Peki, Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig'in 28. haftasında küme düşme hattında bulunan Gençlerbirliği evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. İki takımın taraftarları ise bu zorlu maç ile ilgili detayları araştırmakta. Lider Galatasaray kritik bir viraja girdi. Başakşehir ve Beşiktaş maçlarına yaklaşırken kayıp yaşamak istemeyen Cimbom deplasmanda mutlak 3 puan arzuluyor. Peki, Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

sdMAC_NE_ZAMAN_Genclerbirligi_Galatasaray_mac_saat_kacta_hangi_kanalda_GS_mac_hangi_gun

GENÇLERBİRLİĞİ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği ile Galatasaray 9 Nisan Pazartesi günü karşı karşıya gelecek. Saat 20:00'de başlayacak mücadele beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

10cbec690ada470c965b86d2aebc4dfb

"MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ"

Galatasaraylı futbolcu Mariano, sarı-kırmızılıların antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ligdeki şampiyonluk yarışına değinen Brezilyalı sağ bek "Artık ne kadar önemli bir sürece girdiğimizin farkındayız. Her maça final gibi bakıyoruz; maç maç bakıyoruz. En iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Çünkü tek amacımız şampiyonluk. Yapmamız gereken en iyi şekilde odaklanıp çalışmak. Şampiyonluk adayı 4 takım var. Biz onlardan bir adım öndeyiz. Mutlu sona ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor maçında Feghouli'nin attığı golde pas mı verdin, kaleye şut mu çektin?" sorusuna "Pas verdim. Her şey hızlı gelişti" yanıtını veren Mariano, performansının artışında Martin Linnes ile girdiği forma rekabetinin payının olup olmadığı konusunda şunları söyledi:

"Ben de oynasam, o da oynasa, birbirimize saygılıyız. En iyisini vermeye çalışıyoruz. Performansımın artmasında rekabet katkılı oluyor ama herkesin katkısı var. Hocamızın var, takım arkadaşlarımızın var. Hepimiz Galatasaray'ın başırısı için çalışıyoruz."

rMAC_NE_ZAMAN_Genclerbirligi_Galatasaray_mac_saat_kacta_hangi_kanalda_GS_mac_hangi_gun

GALATASARAY'A NAGATOMO MÜJDESİ

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Abdürrahim Albayrak, Japon gazetecileri konuk etti. Albayrak, Nagatamo'nun durumunu soran gazetecilere, "Nagatamo, çok iyi bir profesyonel. Kendisinden memnunuz. Seneye de takımda olması için gerekenler yapılacak" yanıtını verdi.

Japonya'dan gelen gazeteciler, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak'ı ziyaret etti.

Abdürrahim Albayrak, misafir ettiği Japon gazetecilere geleneksel Karadeniz yemekleri ikram etti.

Abdürrahim Albayrak, Nagatomo'yu takip için İstanbul'da bulunan Japon gazetecileri konuk etti.
Karalahana çorbasını çok beğendiklerini belirten Japon gazeteciler, kuru fasulye ve ev baklavasını da beğendiklerini söylediler.

"NAGATOMO BURADA HUZURLU"

Uzun süredir İstanbul'da bulunan ve Galatasaray'ın sol beki Nagatomo'nun maçlarını yakın takibe alan Japonlar, Albayrak'a Nagatomo'nun Galatasaray'a gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını, oyuncunun da burada çok huzurlu olduğunu belirttiler.

Misafir gazetecilerin "Nagatomo, Galatasaray'da devam edecek mi?" sorusunu Albayrak, "Nagatomo'nun çok iyi bir profesyonel. Kendisinden memnunuz. Antrenmanın sonunda ekstra çalısma yapıyor. Tüm dikkatini kendisinin ve Galatasaray'ın başarısı için veriyor. Seneye de sarı-kırmızılı formayı giymesi için gerekenler yapılacak" şeklinde konuştu.

GOMİS'İN GÖZÜ REKORLARDA

Galatasaray'da kariyerinin en verimli dönemini geçiren Gomis, sarı-kırmızılı takımın başarısında önemli pay sahibi olurken, gelecek maçlarda atacağı gollerle yeni rekorlar kırmaya aday.

Attığı gollerle Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yolunda iddiasını güçlendiren isimlerin başında gelen Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı forma altında kariyerinin en verimli dönemini yaşarken gözünü yeni rekorlara dikti.

Kariyerinde daha önce Saint-Etienne, Olympique Lyon, Swansea City ve Olympique Marsilya formalarını giyen Gomis, Süper Lig'de dün oynanan Trabzonspor maçında attığı golle bu sezon 26. kez rakip fileleri havalandırarak hem kariyer rekorunu geliştirmeyi sürdürdü hem de yeni rekorlara bir adım daha yaklaştı.

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 26 lig maçında 26 gol atan, 4 Ziraat Türkiye Kupası maçında ise 3 kez topu ağlarla buluşturan Gomis, 2 UEFA Avrupa Ligi maçında ise gol katkısı veremezken, 32 resmi maçına 29 gol sığdırmayı başardı.

İLK HEDEF ALEX'İN REKORU

Geçen sezon Olympique Marsilya ile ligde çıktığı 31 maçta 20 kez ağları sarsarak kariyerinde zirve yapan Gomis, Süper Lig'in 27. haftasında 26 gole ulaşarak kariyer rekorunu daha yukarılara çekip "Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu" rekoruna gözünü çevirdi.

Senegal asıllı Fransız futbolcu, 2010-2011 sezonunu kaydettiği 28 golle gol kralı olarak tamamlayan Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza'ya ait olan bu rekoru egale etmeye oldukça yakın.

Gomis, ligin kala 7 haftalık bölümünde 2 gol daha atması halinde, "Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu" rekorunu egale edip, 3 gole ulaşması halinde de bu rekorun sahibi olacak.

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-1 yendiği maçta takımının 2. golünü atan Bafetimbi Gomis, bu sezon 26 lig maçında 26. kez ağları havalandırdı.

GALATASARAY TARİHİNE GEÇMEYE ADAY

Sarı-kırmızılı formayla bu sezon çıktığı 32 resmi maça 29 gol sığdıran Gomis, Galatasaray tarihine geçmeye aday durumda.

Gomis, Brezilyalı futbolcu Mario Jardel'in 2000-2001 sezonunda çıktığı 42 resmi maçta 32 kez rakip fileleri havalandırarak eline geçirdiği, "Galatasaray'ın bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncusu" rekorunu yakalamaya çok yakın.

Bafetimbi Gomis, ligdeki 26 gollük performansıyla, 2000-2001 sezonunda 22 golle yine Mario Jardel'e ait olan, "Galatasaray tarihinin bir sezonda ligde en çok gol atan yabancı oyuncusu" unvanını da eline geçirmişti.

GALATASARAY'DAN SKORBOARD AÇIKLAMASI

Galatasaray, internet sitesinden Trabzonspor maçı sonrası skorbord'da yazan "Şampiyonların kupası müzesinde olur" yazısı yla ilgili açıklama yayınladı. açıklamada, yazıyı hazırlayan kişilerin daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldıkları belirtildi.

Trabzonspor müsabakası sonrası kupalarla ilgili yanlış anlaşılmalara neden olan skorboard tanıtım görseli ile ilgili yapılan inceleme ve alınan savunmalar sonucunda;

Tanıtımın rakip takım ya da camiaları küçük düşürme hedefi olmadan stadımızdaki ilk maçta yayınlanmak üzere öngörülmüş bir çalışma olduğu tespit edilmiştir.

Ancak bu yayını hazırlayan ilgililer, daha dikkatli olmaları konusunda uyarılmışlardır.

Türk sporunda centilmenliği öne alan,"Rakibe Saygı-Kendine Saygı" prensibiyle hareket eden Galatasaray Camiası kendine ve rakip takımlara karşı her zaman saygılıdır.

En büyük ve en değerli varlığımız taraftarımız, teknik, idari, profesyonel kadrolarımız ile bütünlük ve beraberlik içinde, hak ettiğimiz şampiyonluk yürüyüşlerimiz ilelebet devam edecektir." denildi.

Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.