Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, zorlu Gençlerbirliği deplasmanında 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1'le 3 puana uzandı. Selçuk Şahin eski takımına güzel bir frikik golü atarken, Sarı Lacivertliler'de goller Van Persie'den geldi. 3.'lük mücadelesi veren Kanarya, bu galibiyetle Avrupa hedefini sürdürdü! Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının özet ve golleri haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'de, ligde 3. olabilmek için uğraşan Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği deplasmanından 2-1'lik galibiyetle döndü. Fenerbahçe, eski oyuncusu Selçuk Şahin'in güzel firkik golüyle Gençlerbirliği karşısında 45+2'de mağlup duruma düşerken, ikinci yarıda ise Van Persie'nin 49'daki kafa ve 75'teki penaltı golleriyle 3 puana uzandı. Kanarya bu galibiyetle Galatasaray'ın 2 puan önüne geçerek, 3.'lük koltuğuna otururdu. Gençlerbirliği Fenerbahçe maçının özeti ve golleri habermizde...

GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ

5. dakikada Aydın Karabulut'un ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Sergei Politevich'in şutunda kaleye giden topu Simon Kjaer son anda çizgiden çıkardı.

17. dakikada sol kanattan çalımlarla gelen Alper Potuk çaprazdan kaleye vurdu, top kaleci Hopf'ta kaldı.

25. dakikada Alper Potuk soldan ortaladı, Lens'in kafa vuruşu yandan auta gitti.

27'de Lens'in ortasında Sow vurdu, top ağlara gitti ancak hakem Ümit Öztürk, Sow'un elle oynadığı gerekçesiyle golü iptal etti ve Senegalli'ye sarı kart gösterdi.

FENERBAHAE_GENALERBARLAAA_MAAI_AZETA_AZLE

45+2'de Selçuk Şahin'in attığı frikik golüyle Gençlerbirliği 1-0 öne geçti.

Golün santrası olmadı ve ilk yarı 1-0 Gençlerbirliği üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe ikinci yarıya hızlı başladı ve 48. dakikada golü buldu.

Lens'in ceza alanı içinde sağdan ortasına arka direkte kafayı iyi vuran Van Persie Fenerbahçe'nin beraberlik golünü attı.

54'te sol kanattan kazanılan korneri kullanan Aydın Karabulut'un ceza alanına gönderdiği ortasında Volkan Demirel tek yumrukla topu uzaklaştırdı.

73. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı.

Luccas Claro'nun İsmail Köybaşı'na ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi.

75'te topun başına geçen Van Persie klas bir penaltıyla, topu ve Hopf'u ayrı köşelere göbnderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının özeti ve golleri ile ilgili etiketler Süper Lig gençlerbirliği fenerbahçe Maç özeti geniş özet golleri izle
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.