TFF 1. Lig'in açılış maçında Umut Bulut fırtınası... Eyüpspor, Gençlerbirliği deplasmanında 2-4 galip

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, sezona Gençlerbirliği deplasmanında 4-2 kazanarak başladı. İstanbul ekibinin 38 yaşındaki santrforu Umut Bulut attığı 2 golle 3 puanı getiren isim oldu. Süper Lig'den düşen başkent ekibi, sezonun ilk maçında kabus gördü.

TFF 1. Lig'de 2021-22 sezonu Gençlerbirliği-Eyüpspor maçıyla başladı. Eryaman Stadı'nda oynanan maçı İstanbul ekibi 1-3 kazanırken, yılların golcüsü Umut Bulut attığı gollerle maça damga vurdu.

TFF 1. Lig'e yeni yükselen İstanbul'un Mor-Sarılı ekibi, Süper Lig'den düşen rakibi karşısında 13. dakikada Cenk Ahmet'in pasında 38 yaşındaki santrforu Umut Bulut'un golüyle 0-1 öne geçti. Eyüpspor'un 2. golü de Umut Bulut'tan geldi. Tecrübeli isim 27'de de Timur Temeltaş'ın ikramını geri çevirmedi ve skor 0-2'ye geldi.

İlk yarıyı 2 farklı geride tamamlayan başkent ekibi 63'te Kerim Avcı'yla farkı 1'e indirdi: 1-2. 77'de Taşkın İlter (1-3), 83'te Sandro Lima (2-3) ve 84'te Cenk Ahmet Alkılıç'ın (2-4) golleri skoru belirledi.

METİN DİYADİN'İN İLK MAÇINDA FARKLI YENİLGİ

Süper Lig'de 504 lig maçına çıkarak Oğuz Çetin’in en çok forma giyen oyuncu rekorunu eline geçiren Umut Bulut, bu yaz Eyüpspor'a 1+1 yıllık imza atmıştı. Malatya'dan önce Kayserispor, Ankaragücü, Galatasaray ve Trabzonspor formaları da giyen eski milli golcü, Fransa'nın Toulouse takımında 2011-13 arası 2 sezon oynamıştı.

Kulüp başkanlığına Niyazi Akdaş'ı teknik direktörlüğe de eski yıldızlarından Metin Diyadin'i getiren ve Süper Lig'e geri dönem hesapları yapan Gençlerbirliği istediği başlangıcı yapamadı. Başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibi haftaya Adanaspor deplasmanında olacak.

Teknik direktör Zafer Turan yönetimindeki Eyüpspor ise Keçiörengücü'nü ağırlayacak.

TFF 1. Lig'in açılış maçında Umut Bulut fırtınası... Eyüpspor, Gençlerbirliği deplasmanında 2-4 galip

TFF 1. Lig'in açılış maçında Umut Bulut fırtınası... Eyüpspor, Gençlerbirliği deplasmanında 2-4 galip ile ilgili etiketler Gençlerbirliği TFF 1. Lig eyüpspor umut bulut metin diyadin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.