BB Erzurumspor 90+3'te gelen golle lige tutundu

33. haftada 20. sıradaki BB Erzurumspor'u ağırlayan Gençlerbirliği 90+3'te kalesinde gole engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi. Özcan Bizati yönetiminde 4'te 4'e çok yaklaşan başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibi, Da Costa'nın golüyle neye uğradığını şaşırdı.

Süper Lig'in 33. haftasında BB Erzurumspor'u ağırlayan Gençlerbirliği, 90+3'te yediği golle 1 puana razı oldu. Yeni hocası Özcan Bizati yönetiminde 3'te 3 yapan başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibi son anlarda skoru koruyamadı sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Yılmaz Vural yönetimindeki Erzurum ekibi, son dakika golüyle puan almayı başardı.

Son sırada aldığı Gençlerbirliği kariyerine Kadıköy'deki 2-1'lik Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan Özcan Bizati peş peşe gelen Kasımpaşa ve Alanya galibiyetleriyle 3 maçta 9 puan toplayarak takımı ateş hattından çıkarmaya yaklaşmıştı.

Devre arasında Çin'den transfer edilen 30 yaşındaki Sandor Lima 29. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi ve 8. maçında 2. golünü attı. Kasımpaşa galibiyetinde takımı 2-1 öndeyken penaltı kurtaran İsveç Milli Takım kalecisi Kristoffer Nordfeldt, bu maçta da 45+3'te Aatif Chahechouhe'ya penaltıda geçit vermedi.

88'de Stancu'yla direğe takılan Gençlerbirliği 90+2'de rakip kaledeyken ve zamana oynarken bir anda kalesinde golü gördü. 90+3'te ceza sahası dışında attığı golle BB Erzurumspor'a 1-1'i getiren isim Manuel da Costa oldu. 34 yaşındaki Portekizli stoper geçen hafta da gol atmıştı.

31 puana yükselen Gençlerbirliği hafta sonu Ankara derbisinde Ankaragücü'yle kozlarını paylaşacak.

Teknik direktörlüğe Yılmaz Vural'ı getirdikten sonra ilk maçında evinde Konyaspor 1-2 mağlup olan Erzurum ekibi ise puanını 28 yaptı. Mavi-Beyazlılar 34. haftada Beşiktaş'ı ağırlayacak.

BB Erzurumspor 90+3'te gelen golle lige tutundu

BB Erzurumspor 90+3'te gelen golle lige tutundu ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Yılmaz Vural BB Erzurumspor Özcan Bizati Sandro Lima Manuel da costa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.