Gençlerbirliği ile Ankaragücü "1-1"lerini üzmedi

Gençlerbirliği ile Ankaragücü, Süper Lig'İn 13. haftasında berabere kaldı. Başkent derbisine üst üste 2'şer galibiyet alarak moralli çıkan iki takımın mücadelesi karşılıklı 1'er golle sona erdi. Kırmızı-Siyahlılar 58'de Berat Özdemir'le öne geçti, Sarı-Lacivertliler 74'te Saba Lobzhanidze'yle cevap verdi.

Süper Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği ile Ankaragücü, 1-1 berabere kaldı. Son 2 maçlarını kazanarak başkent derbisine çıkan ezeli rakipler, Eryaman Stadı'nda yenişemedi.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçta Gençlerbirliği 58'de Berat Özdemir'le öne geçti. Kırmızı-Siyahlı kulübün altyapısından yetişen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, A. Alanyaspor galibiyetinde de ilk golü atmıştı. Murat Yıldırım'ın al da at dercesine verdiği pası gole çeviren ve yeni imajıyla dikkat çeken Berat, bu sezon 2. kez gol sevinci yaşadı.

Gençlerbirliği ile Ankaragücü "1-1"lerini üzmedi

Ankaragücü beraberliği 74'te buldu. Emre Güral'ın ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan Saba Lobzhanidze, güzel bir son vuruşla beraberlik golünü attı: 1-1. 

4-3'lük Konyaspor maçında 1 gol, 1 asistle yıldızlaşan Gürcü kanat oyuncusu, Sarı-Lacivertliler'e 1 puanı getiren isim oldu.

Ev sahibinde, 90+3'te oyuna giren Gökhan Altıparmak, 90+6'da VAR uyarısıyla direkt kırmızı kart gördü.

Mehmet Kaplan yönetiminde toparlanan Gençlerbirliği puanı 12'ye, Ankaragücü ise 9'a yükseltti. Başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibi hafta içi Sivasspor'a konuk olurken, Sarı-Lacivertli ekibi ise Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Gençlerbirliği ile Ankaragücü "1-1"lerini üzmedi - Resim : 2

Gençlerbirliği ile Ankaragücü "1-1"lerini üzmedi ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Ankaragücü Berat Özdemir Saba Lobzhanidze Mehmet Kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.