Gençler güneşe böyle meydan okudu!

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesindeki gençlerin, kullandıkları motosiklete su dolu bir küvet bağlayarak sıcak havalara çözüm bulduğu görüldü.

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü Adana'da serinlemek için motosiklete içi su dolu banyo küveti bağlayan iki genci görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Adana'da 40 derece hissedilen sıcak havada üç tekerlekli hale getirilen plakasız motosiklete içi su dolu banyo küvet bağlayan iki genç, bu şekilde trafikte yolculuk yaptı.

GÖRENLER ŞAŞKINLIK YAŞADI

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi'nde banyo küveti bağlanarak trafikte yol alan üç tekerlekli motosikleti görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

KIRMIZI IŞIKTA BEKLEDİ

İçi su dolu küvetin içerisinde oturan genç, serinlemek için suyu üzerine atarken, seyir halindeki bir otomobilde yolculuk yapan bir kişi tarafından görüntülendi. Kırmızı ışıkta bir süre bekleyen motorsiklet daha sonra gözden kayboldu.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sosyal paylaşım sitelerine yüklenen görüntü büyük ilgi çekti. Kullanıcılar, 'Adana sıcağına etkili bir çözüm' yorumunda bulundu.

Gençler güneşe böyle meydan okudu! ile ilgili etiketler Adana Sıcak komik küvet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.