"Gençler de beni istemiyor, dul kaldım!"

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün Bursa Jolly Joker'de sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Esprileriyle eğlenceli dakikalar yaşatan Ersoy, "Türk musikisi okuduğum için bana hep 40 yaşın üzerindekiler denk geliyor. Gençler de beni istemiyorlar, yani dul kaldım!” dedi.

Bülent Ersoy, önceki gece Bursa Jolly Joker’de sahneye çıktı. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Ersoy, esprileriyle de dinleyicilerini kırdı geçirdi.

Ünlü şarkıcı, isyan ederek “Hayatım ben gece 1’den sonra konsomasyona çıkıyorum. Türk musikisi okuduğum için bana hep 40 yaşın üzerindekiler denk geliyor. Gençler de beni istemiyorlar, yani dul kaldım!” dedi. 

"Gençler de beni istemiyor, dul kaldım!"

KAŞLARI 10 SAATTE YAPILDI

Bülent Ersoy kaşlarını şekillendirmesi için geçen hafta kendini estetik koçu Emsal Doğan’a emanet etti. Normalde 45 dakika süren işlem 10 saatte tamamlandı. Emsal Doğan, “Bülent Ersoy öncesinde yarım saat dua etti, her kaş telinde Ayetel Kürsi okudu." dedi.

"Gençler de beni istemiyor, dul kaldım!" - Resim : 2

ELBİSESİNİ 20 KİŞİ 40 GÜNDE HAZIRLADI

Bülent Ersoy geçen günlerde de modacı Semih Doğruer imzalı 20 kiloluk beyaz tuvaletiyle gündeme gelmişti. Sanatçının tuvaleti 220 metre tül kullanılarak, 20 kişi tarafından 40 günde hazırlandı.

"Gençler de beni istemiyor, dul kaldım!" ile ilgili etiketler Bursa Bülent Ersoy Konser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.