Gençler Cumhurbaşkanıyla! Davullu zurnalı karşılama

Diyarbakır programını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçkale'de gençlerle buluştu. Gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şarkılar ve danslarla coşkuyla karşıladı. O anları Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank sosyal medyada paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde 2.5 milyar liralık yüzlerce eserin açılışını yaptı. Diyarbakır programını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçkale'de Türkiye'nin farklı yerlerden gelen gençlerle buluştu.

Gençler yöresel şarkı ve danslara eşlik ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Kim başkan? Tayyip Başkan" sloganı attı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank o anları sosyal medyadan, "Diyarbakır - İçkale. Gençler Cumhurbaşkanıyla" notuyla paylaştı.

Yemekte ayrıca bölge sanatçılar, yöresel türküleri seslendirdi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan da burada Kürtçe bir eser okudu. 

 

 

Gençler Cumhurbaşkanıyla! Davullu zurnalı karşılama

CUMHURBAŞKANI KAHRAMANMARAŞ'TA DA GENÇLERLE BULUŞACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayrıca Kahramanmaraş’ı ziyaret edeceğini de duyurdu. Türkiye’nin tüm şehirlerinden gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü telefonla aradı.

Gençlerle bir sonraki buluşmanın Kahramanmaraş’ta yapılacağını belirten Erdoğan, “Şu anda, biz Diyarbakır’da Valimizin misafiri olarak sevgili gençlerimizle beraberiz. Hümeyra kızımız geldi. Bana söz vermiştiniz dedi. Kahramanmaraş’a gelebilir mi genç arkadaşlarım dedi. Oylama yaptık. Neredeyse oy birliği ile kabul edildi. Şimdi Kahramanmaraş’ta gençlerimizi ağırlayacağız. Hazırlıkları başlatalım. Kahramanmaraş’ın bütün güzelliklerini gençlerimize gezdireceğiz. İnşallah biz de katılacağız. Sizlerle Kahramanmaraş’ta birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise gerçekleştirilecek buluşma için hemen çalışmalara başlanacağını belirtti.

Gençler Cumhurbaşkanıyla! Davullu zurnalı karşılama ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır Mustafa Varank gençler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.