Genç yıldızlar çok mutlu!

A Milli Futbol Takımı'nın Andorra karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından genç yıldızlar maçı ve performanslarını değerlendirdi.

Andorra galibiyetini değerlendiren milli takımın stoperlerinden Merih Demiral, "Öncelikle halkımıza hayırlı olsun. Sadece biz savunmacılar değil takım olarak savunmayı çok iyi yapıyoruz. Ümit Milli Takım'dan beri birlikte oynuyoruz. Milli takım kulüplerin üstündedir, çıktığımız her maç çok önemli. Hocamız şans verdiğinde elimden geleni yapıyorum. Çok mutluyuz, hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Bir başka stoper Ozan Kabak ise, "Finallere gittiğimiz için çok mutlu ve gururluyum. Maçı zorlu bir havada ve zeminde oynadık. 2-0'lık bir sonuçla ayrılıyorduk. Yine az daha gol atıyordum. İnşallah ilerleyen haftalarda daha önemli goller atarım." ifadelerini kullandı.

Genç yıldızlar çok mutlu!

Takımın 2 golünü atan Enes Ünal ise, "Kendimi hep hazır tutmaya çalıştım, son dönemde ekstra bir motivasyonla bekledim ve çalıştım. Oynarım oynamam, benim için sıkıntı değil. Ben elimden gelenin en iyisini yapıp takım arkadaşlarıma ve hocama yardımcı olmak istiyorum." diye konuştu.

İlk kez milli takım forması giyen Ahmed Kutucu, "Gurur verici bir duygu. Maçtan önce çok heyecanlıydım. Takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular." sözleriyle yaşadığı heyecanı dile getirdi.

Genç yıldızlar çok mutlu! ile ilgili etiketler Ozan Kabak Merih Demiral Andorra Enes Ünal Ahmed Kutucu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.