Genç yıldızdan Trabzonspor'a kötü haber!

Trabzonsporlu Berat Özdemir'den kötü haber! Yorgunluk nedeni ile kas ağrıları olan genç futbolcu Erzurumspor maçında forma giyemeyecek. Bordo-mavililerin Özdemir'in yerine Abdulkadir Parmak ile başlaması bekleniyor.

Trabzonspor'a Berat Özdemir'den sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun Erzurumspor maçında forma giymemesi gündemde.

Hurriyet'in haberine göre; Genç orta sahanın yorgunluk kaynaklı kas ağrılarından dolayı 2 gündür antrenmana çıkmadığı öğrenildi. Trabzonspor'a geldiği tarihten itibaren takıma iyi katkıları olan Berat Özdemir'in Erzurumspor maçında ilk 11'de başlayamaması olağan senaryolar arasında. Bordo-mavili ekibin genç futbolcu yerine Abdulkadir Parmak ile sahaya çıkması bekleniyor. Diğer yandan Berat gibi kas ağrılarından şikayetçi olan Lewis Baker ise Erzurumspor maçı kadrosuna alınacak. Sakatlığını tamamen atlatan Djaniny de yarın forma giyebilecek. 

3 HAFTADA 2 MAĞLUBİYET

Şampiyonluk yarışında ismi olan Trabzonspor 3 haftada 2 mağlubiyet aldı. Bordo-mavili ekip evinde Fenerbahçe ve Alanyaspor'a puan kaybederek zirve yolunda hedeflerini biraz olsa da zora soktu. Kasımpaşa'yı deplasmanda yenerek şampiyonluk için hala tam gaz ilerlediklerini gösteren Trabzonspor, Erzurumspor maçını bekliyor.

Genç yıldızdan Trabzonspor'a kötü haber! ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Abdülkadir Parmak Berat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.