Geleceğin yıldızları Türk Milli Futbol Takımı'nı seçti!

Hollanda alt yaş kategorilerinde milli formayı giyen Feyenoord'lu Orkun Kökçü, A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Orkun Kürkçü gibi geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen İsviçre alt yaş kategorilerinde milli takım forması giyen Eray Cömert de A Milli Takım tercihini ay yıldızlı formadan yana kullandı.

Hollanda'nın Feyenord takımında forma giyen Orkun Kürkçe ile Basel’de forma giyen 21 yaşındaki stoper Eray Cömert'in milli takım tercihi belli oldu. 

Hollanda'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen Orkun Kürkçü tercihini Türkiye'den yana kullandı.

Bu konuda gerekli görüşmeler ve başvuruların yapıldığı öğrenildi.

Aktif olarak Feyenoord A takımında forma giyen ve Süper Lig’in üç büyüklerinin de bir dönem transfer listesinde yer alan 18 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım seviyesinde Türkiye forması giyeceğini açıkladı.

Hollanda Milli Takımı’nın U17, U18 ve U19 takımlarında forma giyen genç orta saha oyuncusu, U19 takımının da kaptanlığını yapıyordu.

Hollanda U21 Takımı’ndan gelen teklifi reddeden Orkun Kökçü’nün A Milli Futbol Takımı için oynamaya karar verdiği ve kısa süre içerisinde gerekli başvuruların yapılacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda Feyenoord ile 2023’te bitecek yeni bir sözleşme imzalayan genç futbolcu, geçen sezon Eredivisie’de oynadığı 11 maçta 3 gol atıp 4 asist yaptı.

ERAY CÖMERT DE A MİLLİ TAKIMI TERCİH ETTİ!
Öte yandan Basel’de forma giyen 21 yaşındaki stoper Eray Cömert’in de tercihini A Milli Takım’dan yana kullandığı öğrenildi.

İsviçre’de doğan ve Basel altyapısında yetişen Cömert, İsviçre Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde mücadele ediyordu.

Geleceğin yıldızları Türk Milli Futbol Takımı'nı seçti! ile ilgili etiketler Türkiye Hollanda A milli futbol takımı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.