Genç yaşta ölen evladının acısına dayanamayan şarkıcı Sinead O’Connor hastaneye yatırıldı

'Nothing Compares 2U' adlı şarkısıyla 1980'li yıllara damga vuran 55 yaşındaki İrlandalı şarkıcı Sinead O’Connor geçtiğimiz günlerde 17 yaşında intihar eden oğlu Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor'un vefatıyla yıkılmıştı. Ünlü şarkıcının yaşadığı acı olaya dayanamayarak hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Tüm dünyada albümleri satış rekorları kıran, 2018'de Müslüman olarak 'Shuhada Davitt' (Şüheda Sadakat) adını alan şarkıcı Sinead O’Connor’un oğlu Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor 17 yaşında hayatını kaybetti.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU...

Cansız bedeni iki gün sonra, Wicklow'un Bray bölgesinde bulunan oğlunun kahreden haberini ünlü şarkıcı sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu: “Benin güzel oğlum Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, hayatımın ışığı, dünyevi mücadelesini bitirmeye karar verdi ve şimdi Tanrı'yla birlikte. Huzur içinde yatsın ve kimse onu örnek almasın. Bebeğim. Seni çok seviyorum”

Genç yaşta ölen evladının acısına dayanamayan şarkıcı Sinead O’Connor hastaneye yatırıldı


Oğlunun cesedini teşhis etmek zorunda kalan İrlandalı sanatçı yaşadığı ağır acıyı kaldıramadı. Önceki gün oğlunu kaybettiğini ve polislerle birlikte teşhis için hastaneye gittiğini yazan Sinead O'Connor'dan ikinci bir acı mesaj daha geldi.

Evladının acısına dayanamayan şarkıcı Sinead O’Connor hastaneye yatırıldı

''ÇOCUĞUM OLMADAN KAYBOLDUM''

Hayranlarına kötü bir haber verdiği için özür dileyen 55 yaşındaki Sinead Sinead O'Connor, "Özür dilerim. Bunu söylememeliydim. Hastane yolunda polislerle birlikteyim. Herkesi üzdüğüm için üzgünüm. Çocuğum olmadan kayboldum ve kendimden nefret ediyorum. Hastane bir süre yardımcı olacaktır. Ama Shane'i bulacağım. Bu sadece bir gecikme." ifadelerini kullandı.

Genç yaşta ölen evladının acısına dayanamayan şarkıcı Sinead O’Connor hastaneye yatırıldı ile ilgili etiketler Nothing Compares 2U sinéad o’connor Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor Shuhada Davitt Şüheda Sadakat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.