Genç sevgilisi Rüya Demirbulut'tan sessiz sedasız ayrılan Cem Yılmaz, Seda Akman ile aşk yaşamaya başladı

49 yaşındaki Cem Yılmaz'ın aşk hayatıyla ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü komedyenin, Bir İstanbul Masalı, Emret Komutanım, Arka Sokaklar, Masumlar Apartmanı, Annem gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 44 yaşındaki oyuncu Seda Akman ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

2012 - 2013 yılları arasında evli olduğu eski eşi Ahu Yağtu'dan Kemal Yılmaz adında bir oğlu bulunan, son dönemde Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya ve kendisinden 21 yaş küçük olan, Erşan Kuneri'de rol verdiği Rüya Demirbulut'la yaşadığı aşklarla gündemde olan Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı.

CEM YILMAZ KALBİNİ SEDA AKMAN'A KAPTIRDI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cem Yılmaz'ın kendisinden 5 yaş küçük olan güzel oyuncu Seda Akman’la sevgili olduğu ve ikilinin gözlerden uzak görüştüğü ortaya çıktı. Yılmaz’ın Akman’a da son filmi “Ayzek’le Bir Gece”de kısa bir rol verdiği öğrenildi.

seda akman - cem yılmaz


Komedyen Cem Yılmaz geçen aylarda genç oyuncu Rüya Demirbulut’la görüntülenmişti. Ünlü komedyenin “Erşan Kuneri” dizisinde rol de verdiği Demirbulut’la ilişkisi ilerleyen haftalarda bitti. Yılmaz'ın yeni aşkının da oyuncu olduğu öğrenildi.

 

AŞKLARINI GÖZLERDEN UZAKTA YAŞIYORLAR

Bir dönem hızlı aşk trafiğiyle gündemden düşmeyen Yılmaz bir süredir sadece yeni filmi “Ayzek’le Bir Gece” ve arkadaşlarıyla katıldığı etkinliklerle haberlere konu oluyordu. Geçen günlerde aşk hayatıyla ilgili soruya esprili bir yanıt veren Yılmaz’ın bir süredir Seda Akman’la sevgili olduğu ve gözlerden uzak görüştüğü öğrenildi.

Genç sevgilisi Rüya Demirbulut'tan sessiz sedasız ayrılan Cem Yılmaz, Seda Akman ile aşk yaşamaya başladı ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Seda Akman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.