Genç sevgiliden Mehmet Ali Erbil'e duygu dolu satırlar!

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşen ve yoğun bakımda tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in 22 yaşındaki sevgilisi sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak Maslak'ta bir hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Erbil'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Ünlü şovmenin kız arkadaşı Alisa Nasyaa ise paylaştığı duygusal sözlerle herkesi duygulandırdı.

"NE OLUR DAYAN"

Erbil'in gen sevgilisi Nasyaa, şovmenle birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşarak "Nasıl başlayacağım sözlerime bilemiyorum hayatıma kattığın onca güzel şey, onca hayaller iyi kötü her anımda yanımda oluşun 'Şubatta doğum günümü kutlayacağız' demiştin, isyan etmiyorum. Çünkü kalbinin güzelliğini ben biliyorum. Bu da bir imtihan ney yani dileğim gerçekleşmeyecek mi? Söz vermiştin hep yanımda olacaktın. Ben senin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum hadi hepimiz seni bekliyoruz ne olur dayan ve kalk eskisinden daha güçlü olarak.

 "BİZİ BÖYLE BIRAKIP GİDEMEZSİN"

Daha yazamayacağım o kadar şey var ki seni çok özledim. Kime kızacağım ben kiminle kavga edeceğim? Kim beni kızdıracak, kim beni güldürecek şimdi? Sadece dayan tek duam. Bizi böyle bırakıp gidemezsin."

Genç sevgiliden Mehmet Ali Erbil'e duygu dolu satırlar!

Genç sevgiliden Mehmet Ali Erbil'e duygu dolu satırlar! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Instagram mesaj sevgilisi alisa nasyaa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.