Genç Parti'nin yeni Genel Başkanı Hakan Uzan

Genç Parti'nin 5. Olağan Kongresi bugün Ankara'da yapıldı. Partinin Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, kongreye video konferans aracılığıyla katıldı. Uzan, seçim vaadlerini sıraladıktan sonra yeni genel başkanın Hakan Uzan olduğunu söyledi.

Genç Parti’nin 5. Olağan Kongresi Cem Uzan'ın da katılımıyla Ankara, Yenimahalle'deki 4 Mevsim Tiyatro Salonu’nda yapıldı.

Hakkında bulunan çeşitli davalar nedeniyle 10 yıldır yaşamını Fransa'da sürdüren Uzan, kongreye video konferans aracılığıyla katıldı.

Kongrede yaptığı konuşmada kripto paralara değinen Uzan, Türkiye'yi Avrupa'daki en önemli kripto para merkezi yapacağını vadetti.

"Nasıl bugün Dolar Euro Türk Lirası birçok para mevcutsa kripto paralarda da bir sürü kripto para çeşitleri mevcut. Bütün bunların borsası, kripto para birimi borsası tüm Avrupa'yı yönetecek olan bir merkezde odaklanacak." diyen Uzan,  "Türkiye bu Avrupa'nın en önemli merkezlerinden biri olacak" ifadesini kullandı.

'MERKEZ İZMİR OLACAK'

Uzan, sözlerinin devamında CHP tabanına da göz kırparak kripto paranın Türkiye'deki merkezinin İzmir olacağına vurgu yaptı.

'YAPAY ZEKA DİKKATE ALINMALI'

"Bütün bunları yaparken, geleceğin nesillerini hazırlırken bir konu dikkate alınmalı." diyen Uzan, yapay zeka konusuna da dikkat çekerek "Dünya bir taraftan yapay zekaya giderken Türkiye bunun gersinde kalmamalı." diye konuştu.

"Nasıl Amerika’nın Las Vegas’ı varsa Türkiye’nin de böyle bir turizm merkezi olacak." ifadelerini kullanan Uzan, buraya milyonlarca turistin geleceğini ve milyarlarca doların Türkiye’ye akacağını belirtti.

Öte yandan Uzan, konuşmasının devamında 18 yaşın altındaki kimsenin anne-baba izni olsa bile evlenemeyeceğini söyledi.

Uzan, konuşmasında Türkiye’nin ikinci büyük borsasının Diyarbakır’a kurulacağını da sözlerine ekledi.

YENİ GENEL BAŞKAN HAKAN UZAN

Uzan, seçim vaadlerini sıraladıktan sonra yeni genel başkanın Hakan Uzan olduğunu söyledi.

Genç Parti'nin yeni Genel Başkanı Hakan Uzan

GENÇ PARTİ’NİN LOGOSUNA EKLEME GELDİ

Diğer yandan, iki hilal, ortada yıldız altında Genç Parti yazan parti logosuna ekleme geldi. Cem Uzan’ın imzası parti logosuna dahil edildi.

Genç Parti'nin yeni Genel Başkanı Hakan Uzan - Resim : 2

 

Genç Parti'nin yeni Genel Başkanı Hakan Uzan ile ilgili etiketler Fransa Ankara Cem Uzan İzmir CHP kongre
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.