Genç oyuncu Miray Daner iğne ipliğe döndü

Blu TV'de yayınlanan 'Saygı 2' ile izleyici karşısına çıkan 22 yaşındaki genç oyuncu Miray Daner, önceki akşam rol aldığı dizinin galasına katıldı. Kısa sürede hızla verdiği kilolarla dikkatli bakışları üzerine çeken Daner son haliyle şaşırttı. Fit hali ve güzelliğiyle beğeni topladı.

Uzun süredir kameralara görüntü vermeyen oyuncu Miray Daner, dün akşam 'Helen' karakterini canlandırdığı 'Saygı 2' dizisinin galasında boy gösterdi. Medcezir, Vatanım Sensin, Bir litre Gözyaşı dizileri ile yıldızı parlayan oyunucu son haliyle şaşırttı. Değişimiyle dikkat çeken Daner'in verdiği kilolar gözden kaçmadı.


KİLO AÇIKLAMASI

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 22 yaşındaki oyuncu, "Bunun konu olmasına çok şaşırıyorum. İnsanlar kilo alır, verir. Çok söylenecek bir şey yok." dedi.

Oyuncu Miray Daner iğne ipliğe döndü

AŞK SORULARINA YANIT


Öte yandan geçtiğimiz yıl Ağustos ayında kendisi gibi oyuncu olan Kubilay Aka ile bir dargın bir barışık devam eden ilişkisini noktalayan Miray Daner, "Yalnızım." diye konuştu. Daner, geçtiğimiz haftalarda da muhabirlerin "Boran Kuzum'la çıkan aşk haberleri arkadaşlığınızı zedeliyor mu?" sorusuna "Hayır tabii ki zedelemiyor. Biz Boran'la çok yakın arkadaşız. Öyle bir şey yok aramızda." yanıtını vermişti.

Oyuncu Miray Daner iğne ipliğe döndü

 

Genç oyuncu Miray Daner iğne ipliğe döndü ile ilgili etiketler Miray Daner Saygı 2 gala imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.