Genç oyuncu Erkan Kaledibi evinde ölü bulundu

Daha önce Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin, Yasak Elma, Kırgın Çiçekler gibi yapımlarda rol alan 32 yaşındaki tiyatro ve dizi oyuncusu Erkan Kaledibi ani vefatıyla sanat camiasını yasa boğdu. Genç oyuncu Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki evinde ölü bulundu. Evde doğal gaza bağlı ocağın açık olduğu belirlendi.

Adapazarı Maltepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda; Babası, Erkan Kaledibi'nin alt kattaki evine geldi. Girdiği evde oğlunu yerde hareketsiz halde gören baba, durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekibi, Erkan Kaledibi'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

DOĞAL GAZ BAĞLI OCAĞIN AÇIK OLDUĞU BELİRLENDİ

Evde inceleme yapan ekipler, doğal gaz bağlı ocağın açık olduğunu belirledi. Erkan Kaledibi'nin, eşinin olay sırasında ailesinin yanına misafirliğe gittiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bir sanat merkezinde tiyatro eğitimi alan, tiyatro oyunlarında ve dizilerde oynayan Erkan Kaledibi'nin cenazesi bugün Serdivan ilçesinde toprağa verilecek.

Kaledibi'nin Yasak Elma, Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin, Kırgın Çiçekler gibi bazı dizilerde rol aldığı öğrenildi. (DHA)

Genç oyuncu Erkan Kaledibi evinde ölü bulundu


Genç yaştaki vefatıyla sevenlerini yasa boğan Erkan Kaledibi'nin ardından sanat camiasının ünlü isimleri üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdiler.

Süha Uygur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ''Acısıyla tatlısıyla üç sene geçirdik… hakkım sana helal olsun… mekanın cennet olsun inşallah… ailene ve tüm sevdiklerine sabırlar diliyorum… çok ama çok üzgünüm #erkankaledibi'' ifadelerini kullandı.

 

Genç oyuncu Erkan Kaledibi evinde ölü bulundu ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul Yasak Elma vefat erkan kaledibi Vatanım Sensin kırgın çiçekler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.