Genç öğretmenin sır ölümü! Sokakta bulundu

Üsküdar'da otizmli çocuklara eğitim veren 25 yaşındaki öğretmen Seniye Ayça Kara'nın cansız bedeni oturduğu evin önünde bulundu. Sokakta kanlar içinde bulunan genç kadının 4. katta arkadaşı ile birlikte kaldığı evin balkonundan aşağıya atladığı ileri sürüldü. Genç öğretmenin kesin ölüm nedeni ise otopsi sonrası belli olacak.

Otizmli çocuklara eğitim veren 25 yaşındaki Seniye Ayça Kara adlı öğretmen, bu sabah saatlerinde, Üsküdar Mimar Sinan Mahallesinde bulunan 5 katlı binanın önünde bulundu. 

Kanlar içinde olduğu görülen Kara'nın binanın dördüncü katında kız arkadaşıyla birlikte kaldığı belirtildi.

Genç öğretmenin sır ölümü! Sokakta bulundu

Olay yerine yakın özel bir hastanede çalışan doktor genç kadına hemen müdahale etti ancak Kara'yı hayatta tutmaya muvaffak olamadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, tarafından yapılan incelemede Seniye Ayça Kara'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Genç öğretmenin sır ölümü! Sokakta bulundu - Resim : 2

EV ARKADAŞININ İFADESİ ALINDI

Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri ise genç kadının yaşadığı dairenin balkonunda delil aradı.

Genç kadının cenazesi polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Genç öğretmenin sır ölümü! Sokakta bulundu - Resim : 3

Genç öğretmenin ev arkadaşı ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İlk inceleme sonrası genç öğretmenin balkondan atlayarak intihar ettiği ileri sürüldü. Seniye Ayça Kara'nın ölümüyle ilgili geniş çaplı inceleme başlatılırken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopside belirleneceği kaydedildi.

"İLAÇ KULLANIYORDU"

Kara'nın acı haberini alarak olay yerine gelen arkadaşı Leyla Sucu, "Benim kız arkadaşımla beraber oturuyordu. Bir ay oldu. İki arkadaş kalıyordu. Kendisi özel bir okulda otistik öğrencilere eğitim veriyordu. Engelli çocuklarımıza eğitim verdiğini söylemişti. Psikolojisi çok bozuktu zaten, ilaç kullanıyordu." ifadelerini kullandı.

Genç öğretmenin sır ölümü! Sokakta bulundu ile ilgili etiketler Öğretmen Üsküdar İntihar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.