Genç modelden akılalmaz hareket: Yolcuların gözü önünde soyundu!

Endonezya'da modellik yapan bir kadın havalimanında akılalmaz hareketler yaptı. Kalkış terminalinde bulunan yolcuların gözü önünde göğüslerini açarak video çeken model, polis ekiplerince tutuklandı.

Endonezya'nın Java kentindeki Yogyakarta Uluslararası Havalimanı'nın kalkış terminalinde skandal bir olay yaşandı.

Siskaeee takma adıyla modellik yapan kadın, havalimanında yolcuların da olduğu sırada üzerini çıkardı ve göğüslerini gösterdi.

BUNUNLA YETİNMEYİP MASTÜRBASYON YAPTI

Siskaeee, videonun kamuoyuyla paylaşılmayan diğer kısmında ise eteğini kaldırarak mastürbasyon yaptı. Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından harekete geçen Yogyakarta Bölge Polisi, tren istasyonunda tutukladıkları kadını, Yogyakarta Bölge Karakolu'na götürdü.

 

"KAMUYA AÇIK ALANDA TEŞHİR EDİCİ EYLEM"

Genç kadının tutuklanmasıyla ilgili konuşan Yogyakarta Bölge Polisi Sözcüsü Yuliyanto, "Tren istasyonunda gözaltına alındı. Ülkedeki cinsel içerikli görüntü yasasını ihlal etmek ve kamuya açık alanda teşhir edici eylem sergilemekle suçlanıyor" ifadelerini kullandı.

 

18 YILLA YARGILANACAK

Siskaeee hakkında iki suçlama var. Bunlardan biri Endonezya'da uygulanan "Cinsel İçerikli Film Yasası" ve "Elektronik İşlemler Yasası." Genç model, bu iki suçlamadan dolayı kusurlu bulunursa 18 yıl hapis cezasıyla yargılanacak.

Genç modelden akılalmaz hareket: Yolcuların gözü önünde soyundu!

Genç modelden akılalmaz hareket: Yolcuların gözü önünde soyundu! ile ilgili etiketler Havalimanı Endonezya model soyundu yolcu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.