Genç kızlar dehşeti yaşadı! Kanlar içinde kaldılar...

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yoldan karşıya geçmeye çalışan Merve Pala (16) ve Gizem Sude Adıgüzel’e otomobil çarptı. İki kız kanlar içinde kalıp hastaneye kaldırıldı. Genç kızların yaşadığı dehşet anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Kocaeli İzmit ilçesi Leyla Atakan Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. İrem Ö. (22) idaresindeki 41 BY 126 plakalı Opel marka araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Merve Pala (16) ve Gizem Sude Adıgüzel'e (16) çarptı.

Genç kızlar dehşeti yaşadı! Kanlar içinde kaldılar...

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Kazanın etkisi ile yere düşen Merve Pala kanlar içinde yere yığıldı. Gizem Sude Özdemir ise kazayı hafif sıyrıklarla attı. Olay yerine gelen ambulans ile Umuttepe Üniversite Hastanesi'ne kaldırılan kızlardan, kanlar içinde kalan Merve Pala'nın tedavisi halen devam eder, yaşadıkları dehşet anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Genç kızlar dehşeti yaşadı! Kanlar içinde kaldılar... - Resim : 2

Görüntülerde iki kızın karşıdan karşıya geçmek için bekledikleri görülüyor.

Genç kızlar dehşeti yaşadı! Kanlar içinde kaldılar... - Resim : 3

Bir otomobilin yol vermesinin ardından iki kızın yola çıktıkları sırada, yan tarafından gelen başka bir otomobilin altında kalmaları ve yere düşmeleri görüntülerde yer alıyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 İHA

Genç kızlar dehşeti yaşadı! Kanlar içinde kaldılar... ile ilgili etiketler Kocaeli İzmit kaza Genç Kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.