Genç kızlar bu eğitimlerle iş hayatına kazandırılacak!

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından geliştirilen ve genç kızların mesleki eğitim alarak istihdamının sağlanmasını amaçlayan “Geleceğe İşbaşı Projesi” kapsamında düzenlenen etkinliğe Sümeyye Erdoğan Bayraktar da katıldı.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, genç kızların mesleki eğitim alarak istihdamlarının sağlanmasını amaçlayan Geleceğe İşbaşı Projesi eğitimlerine katılarak, bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Geleceğe İşbaşı Projesi’nin ilk etabına katılarak eğitimlerini tamamlayan ve aktif olarak iş hayatının içinde yer alan genç kızlarla bir araya gelerek proje ile değişen hayatları üzerine sohbet etti.

DTQ8s8lX4AEuKL0_1

"SİZLER BİZİM İÇİN AZMİN, CESARETİN, ÜMİDİN SEMBOLÜSÜNÜZ"

KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Geleceğe İşbaşı Projesinde eğitim alan genç kızları tebrik etti. Bayraktar, genç kızlara “Sizler bizim için azmin, cesaretin, ümidin sembolüsünüz. Çünkü siz karşılaştığınız olumsuzluklar yüzünden ümitsizliğe kapılmadınız, hayata olumlu tarafından baktınız, olumlu tarafları çoğalttınız”. ifadelerini kullandı.

DTRBx73WkAADjpI

Genç kızlar bu eğitimlerle iş hayatına kazandırılacak! ile ilgili etiketler KADEM sümeyye erdoğan bayraktar konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.