Genç kızın herkese ders olacak ölümü!

Rusya'da yaşayan Yevgeniya Şulyatyeva adlı genç kız banyoda feci şekilde can verdi. Genç kızın banyo yaptığı sırada şarja takılı cep telefonunu küvete düşürmesi sonucu elektrik akımına kapılarak öldüğü belirlendi. Üstelik bu Rusya'da yaşanan ilk olay da değildi.

Rusya’nın batısındaki Kirovo-Çepetsk kentinde yaşayan Yevgeniya Şulyatyeva duş aldığı sırada, şarjdaki cep telefonunu küvete düşürdü.

İngiliz The Mirror gazetesine yansıyan habere göre; 26 yaşındaki Yevgeniya elektrik akımına kapıldı ve birkaç dakika içinde öldü.

Genç kızın herkese ders olacak ölümü!

Yevgeniya’nın cansız bedeni ise acılı annesi tarafından bulundu.

Rusya Soruşturma Komitesi, Yevgeniya’nın benzer şekildeki ölümlerin son halkasını oluşturması üzerine soruşturma başlattı.

Genç kızın herkese ders olacak ölümü! - Resim : 2

Yevgeniya’nın 53 yaşındaki annesi Vera’nın da Komite’nin yürüttüğü soruşturmaya yardımcı olduğu belirtildi.

Geçen ağustos ayında 10 yaşında bir kız çocuğu, haziranda ise bir ünlü bir poker oyuncusu benzer şekilde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti.

Genç kızın herkese ders olacak ölümü! ile ilgili etiketler Rusya Rus telefon Elektrik
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.