Genç kızı taksiden atan sürücü tutuklandı!

İstanbul Ümraniye'de dün Canan Ay adlı kadını yolun ortasında aracını durdurarak bacaklarından çekip yola atıp ardından darp eden taksi şoförü bu sabah yakalanmıştı. Ş.G savcılık işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan Ş.G'nin ifadesinden ilk detaylar da ortaya çıktı.

İlçe ekipleri tarafından yapılan çalışmada önce taksinin plakası belirlendi ardından, sürücüsü tespit edildi. Taksi şoförü takibin ardından yakalandı.

İşlemlerinin ardından mahkemeye sevkedilmek üzere karakolda tutulan Ş.G.nin 4 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu öğrenildi.

SAVCI MAHKEMEYE SEVK ETTİ 

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen Ş.G ifadesinde kendini savunarak darp ettiği Canan Ay'ı suçlamaya çalıştı.

Taksici Ş.G ifadesinde 'Kaldırımda değil yolda yürüyorlardı. Neden yolda yürüyorsunuz, kaldırımdan yürüyün dedim. Tartıştık bana küfür etti.' dedi.

"KENDİLİĞİNDEN ARABAMA BİNDİ"

Canan Ay'a küfretmediğini ve onu darp etmediğini iddia eden Taksici Ş.G, mağdure Canan Ay'ı ayaklarından çekerek yere düşürdüğü anları da Canan Ay'ın olay sırasında kendiliğinden arabasına bindiğini inmeyince de 'çekip indirdiğini' söyleyerek savunmaya çalıştı.

TUTUKLANDI

Taksi şoförü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Canay Ay'ı ve yanındaki 10 yaşındaki kardeşinin darp eden taksicinin uyuşturucu, mala zarar verme ve mühür bozmak suçlarından kaydı olduğu belirlendi.

Mağdure Canan Ay, kardeşiyle yolda yürürken taksicinin kendilerine korna çalıp, küfür ettiğini; karşılık verdiğinde ise arabadan inerek kendisine kafa atıp darp ettiğini anlatmıştı.

 

Genç kızı taksiden atan sürücü tutuklandı! ile ilgili etiketler Taksici kadın yolcu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.