Genç kıza çirkin saldırı

Kadıköy Kalamış Parkı’nda yaşanan olay şaşkına çevirdi. Yaya yolunda bisiklet süren iki bisikletli dehşet saçtı. Genç bir kız tarafından uyarılmayı hazmedemeyen bisikletli küfürler edip yumruk attı.

Sosyal medya hesabından yaşadığı olayı paylaşan Özge Efendioğlu, bisikletlinin kendisine küfür edip vurduğunu söyledi.

Efendioğlu şu paylaşımda bulundu:

Bugün Kalamış Parkı’nda, “çekilsene” diyen bir bisikletçiye “burası yürüyüş yolu, sizin bisiklet yolu yan taraf” dedim. Önce küfür kıyamet, basıp gittiler. Sonra geri döndüler ve ne mi oldu?! İzleyin ve paylaşın lütfen! Saldırganı henüz bulamadılar ama belki tanıyan çıkar.

Kalamış parkı. Bu akşam üstü 16 civarı. Olaydan az önce ben fotoğraf çekiyorum. Yürüyüş yolundayım,arkamda iki bisikletçi “adam” Biri bisiklet yolunda biri yürüyüş yolunda. Biri “Çekilsene” dedi sertçe. “Ama bisiklet yolu yan tarafta dedim. “Senden mi öğrenicem lan” dedi.

Genç kıza çirkin saldırı

Küfredip basıp gittiler. Önümde bi kız yürüyor. “ayıp ya” diye itiraz etti arkalarından. Ben de “terbiyesizler” diyebildim anca. Uzaklaşırlarken daha ağır küfür kıyamet! Orospu, dalyarak, siktir git filan. Hayretler içinde birbirimize baktık. sakin olalım dedik...

Yürümeye devam ettik. Biraz ilerden geri döndüler, bu kez bize doğru geliyorlar. Ben kamerayı açtım, çok sinirlenmişim küfretmelerine... Ne mi oldu? Saldırdı adam, basbaya durduk yere, delirmiş gibi saldırdı.

 

Genç kıza çirkin saldırı ile ilgili etiketler Kadıköy Saldırı Şiddet Kadın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.