Genç kız, o işlemin ardından kabusu yaşadı

Diyarbakır'da bir ay önce gittiği güzellik merkezinde lazer işlemi yaptırdığı sırada sol kolunda yanık oluşan Dilara Turhan, hayatının şokunu yaşadı. Güzellik merkezinin kendisine kremler verdiğini ancak bu kremlerin hiçbir işe yaramadığını söyleyen genç kız, mağduriyetinin giderilmesini istiyor.

Diyarbakır'da Merkez Yenişehir ilçesindeki Şehitlik Mahallesi'nde oturan Dilara Turhan, arkadaşının tavsiyesiyle kolundaki tüylerden kurtulmak için güzellik merkezine gitti.

Turhan, 1 ay önce gittiği güzellik merkezinde 3'üncü seans yapıldığı sırada sol kolunda yanma hissetti. Kolundaki yanık belirtilerini güzellik merkezindeki yetkililere bildirilen Turhan'a kullanması için krem tavsiye edildi. Sol kolunda siyah lekeler oluşan Turhan, yaklaşık bir aydır kullandığı kremlerden sonuç alamayınca tekrar güzellik merkezine gitti.

Genç kız, o işlemin ardından kabusu yaşadı

"DENİZE GİRDİĞİN İÇİN BÖYLE OLDU" YANITI

Siyah lekelerin geçmediğini ve dışarıya bu sebeple çıkamadığı şikayetinde bulunan Turhan'a, denize girdiği için böyle olduğu yanıtı verildi. Duruma tepki gösteren Turhan, mağdur olduğunu belirterek, savcılığa güzellik merkezi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Genç kız, o işlemin ardından kabusu yaşadı ile ilgili etiketler Diyarbakır lazer epilasyon güzellik merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.