Genç kız kurtulmak için pencereden atladı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde erkek arkadaşı tarafından uyuşturucu almaya zorlandığı iddia edilen Rabia U. , kaçmak için pencereden atlayınca yaralandı.

Olay, dün gece Osmaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Muhammed K. (26) bir apartmanın birinci katında birlikte alkol aldığı kız arkadaşı Rabia U.'ya iddiaya göre uyuşturucu alması için teklifte bulundu. Teklifi reddeden genç kızla erkek arkadaşı arasında tartışma çıktı.

KURTULMAK İÇİN PENCEREDEN ATLADI

Rabia U., kendisini uyuşturucu almaya zorlayan Muhammed K.'den kurtulmak için pencereden atladı. 3 metre yükseklikten düşen Rabia U. yaralandı.

Genç kız kurtulmak için pencereden atladı!

Rabia U., çevre sakinleri tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan genç kızın düşme sonucu burnunda ve kolunda kırıklar oluştuğu belirlendi.

Genç kızın şikayeti üzerine polis ekipleri Muhammed K.'yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.

Genç kız kurtulmak için pencereden atladı! ile ilgili etiketler uyuşturucu Bursa pencere
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.