Türk 'Lara Croft' hırsızları mahvetti!

Antalya'da genç bir kız, apartmanın bahçesinden motosiklet çalan iki hırsıza müdahale etmek için 1'inci kattaki evinin penceresinden atladı. Genç kızın kendilerine doğru hamle yaptığı şüpheliler, motosikleti bırakıp kaçtı.

Olay, 30 Eylül Çarşamba günü saat 13.30 sıralarında Kepez ilçesinin Teomanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz 2 kişi, park halindeki motosikleti çalmak için apartman bahçesine girdi. Şüphelilerden biri bahçenin demir kapısını açarken, diğeri de motosikleti çalıştırıp üzerine bindi. Apartmanda oturan ve motosikletin çalışma sesini duyan genç kız, pencereden baktığında şüphelileri fark etti.

NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR

Genç kız, hırsızlara müdahale etmek için 1'inci kattaki evinin penceresinden bahçeye atladı. Bir anda neye uğradığını şaşıran şüpheliler, genç kız kendilerine doğru hamle yapınca motosikletin üzerinden atlayıp kaçtı. O anlar ise saniye saniye apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

(Lara Croft, Tomb Raider video oyun serisinin ana karakteridir. Film serisinde Lara Croft'u Angelina Jolie ve Alicia Vikander canlandırmıştır.)

Türk 'Lara Croft' hırsızları mahvetti! ile ilgili etiketler Motosiklet hırsız Antalya motosiklet hırsızları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.