Genç kaleci farkı engelledi!

Audi Cup, Fenerbahçe için sonuçlar açısından belki iyi geçmedi ancak özellikle takımın genç oyuncuları önemli tecrübe kazandılar. Dünya devi Real Madrid karşısında Ferdi Kadıoğlu, Yusuf Mert Tunç, Murat Sağlam ve Abdulcebrail Akbulut oynadıkları oyunla alkış topladılar. Genç kaleci Altay Bayındır ise adeta maça damga vuran isimdi.

Fenerbahçe savunmasının inanılmaz hatalarında özellikle Benzema ve Mariano Diaz gibi oyuncularla sürekli karşı karşıya kalan Altay Bayındır inanılmaz kurtarışlara imza attı.

Takımının yediği gollerde hatası bulunmayan Altay, özellikle Fenerbahçe'nin oyundan düştüğü son dakikalarda inanılmaz kurtarışlara imza attı.

21 yaşındaki kaleci hem stattaki taraftarlardan büyük alkış topladı hem de dünyadaki Fenerbahçe taraftarlarının sosyal medyada övgülerini alan isim oldu.

Altay, kısa sürede Türkiye'de Twitter gündemine de girdi.

Altay Bayındır'ın kulüp televizyonu FB TV'ye maç sonunda açıklamalar yaptı:

"Türkiye'den Fenerbahçe olarak yer almak bizim için çok önemliydi. Yenilmek, yenmek olabilir. Fazla takılmamak lazım. Lige en iyi şekilde hazırlanıp eksiklerimizi görüp elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım.

Ben kurtardığım pozisyonlara değil, yediğim gollere bakacağım. Onlara odaklanmam lazım. Birazdan gidip izleyeceğim. Sonuçta burası Fenerbahçe camiası, hatalarımızı görüp düzeltmeliyiz. Eksiklerimizi kapatıp bu camiaya yakışan futbolcular olmalıyız."

Genç kaleci farkı engelledi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Real Madrid futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.