Genç kadınlara çıplak fotoğraf şoku!

İngiltere'nin küçük bir kasabasında ortaya çıkan skandal ülkeyi ayağa kaldırdı. Küçük bir kasabada yaşayan 70 kadının uygunsuz fotoğrafları bilgisayar korsanları tarafından ele geçirilerek İnternet sitelerinde satışa çıkarıldı. Başlarından geçenleri İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye anlatan kadınlar, fotoğraflarının 'Pokemon kartları' gibi takas edildiğinin altını çizdi.

Akıllı telefonlar ve bilgisayarlar hayatımızda oldukça veri güvenliği de tartışma konusu olmaya devam ediyor. İngiltere'de ortaya çıkan bir olay bu durumu bir kez daha gözler önüne serdi. Küçük bir kasaba yaşayan 70 kadının özel görüntülerinin ele geçirilerek internette satışa çıktığı ortaya çıktı. Öte yandan bazı fotoğraflardaki kişilerin 18 yaşından küçük olduğu öğrenildi.

"POKEMON KARTI GİBİ TAKAS EDİYORLAR"

İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye konuşan kadınlar, fotoğraflarını çalan kişiyle muhtemelen aynı kasabada yaşadıklarını belirtirken, yaşadıklarını "iğrenç ve mide bulandırıcı" olarak tanımladı.

"Fotoğrafları Pokemon kartı gibi takas ediyorlar" diyen kadınlardan biri olayı kendisine Instagram'dan yazan birinin sayesinde öğrendiğini söyledi.

"POLİS OLAYI KAPATMAYA ÇALIŞIYOR"

İğrenç olayı öğrenen kadınlar olayı polise bildirseler de bir sonuç alamamaktan yakınıyorlar. Polis güçlerinin olayı 'Bilgisayar korsanlığı' olarak niteleyerek, yapacakları fazla bir şeyin olmadığını belirtiyorlar. Olayın kurbanları ise soruşturmanın delil yetersizliği nedeni ile kapanmasından endişe ediyor.

Genç kadınlara çıplak fotoğraf şoku! ile ilgili etiketler İngiltere fotoğraf Kadın İnternet hacker
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.