Genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

İzmir'de 15 Şubat tarihinden bu yana kayıp olan 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı'dan acı haber geldi. Kınacı'nın cansız bedeni ormanlık bir alada bulundu. Polis ekiplerinin yaptıkları soruşturma sonrası genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kınacı'nın katil zanlısı cinayeti itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Atatürk Mahallesi Yarentepe mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre bir orman görevlisi, ağaçların arasında, otlarla gizlenmiş, battaniyeye sarılı bir kadın cesedi buldu. Orman görevlisinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri giderek çalışma başlattı.

Genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Yapılan incelemede cesedin Ayşe Nazlı Kınacı'ya (20) ait olduğu ve Kınacı'nın yakınlarının 15 Şubat tarihinde Alsancak Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunduğu tespit edildi. Durumun bildirilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, battaniyeye sarılı cesedin bulunduğu yerde çalışma yaparken, Kınacı'nın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı - Resim : 2

12 ŞUBAT'TA EVDEN AYRILMIŞ

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Ayşe Nazlı Kınacı'nın 12 Şubat tarihinde Konak ilçesindeki evinden kendi rızası ile ayrılarak, Seferihisar ilçesine bağlı Mersinalanı Mahallesi'nde ikamet eden erkek arkadaşı R.S.'nin yanına gittiği ortaya çıktı. Olayın ardından R.S.'yi gözaltına alan ekipler, erkek arkadaşın ifadesine başvurdu. R.S.'nin ifadesinde, Ayşe Nazlı Kınacı ile tartışıp küstükleri ve Kınacı'nın evden ayrıldığını, daha sonra da kendisini bir daha görmediğini söylediği ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek, Ayşe Nazlı Kınacı'nın bölgeden bir otomobile binerek gittiğini tespit etti. Aracın plakasından yola çıkan ekipler, aracın T.Ö.İ isimli bir kişiye ait olduğunu belirlerken, şüpheli, Seferihisar ilçesinde jandarma tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı - Resim : 3

GÜVENLİK KAMERALARI YAKALATTI

Soruşturma kapsamında bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına alan ekipler, Ayşe Nazlı Kınacı'nın bir araca bindiğini tespit etti. Aracın T.Ö.İ.'ye ait olduğu saptandı. Jandarma tarafından Seferihisar ilçesinde yakalanan T.Ö.İ. polise teslim edildi.

Genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı - Resim : 4

BOĞARAK ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

T.Ö.İ.'nin polisteki sorgusunda, önceden tanımadığı Kınacı ile parkta tanıştığını, otomobille Ürkmez Barajı mevkisine gittiklerini anlatarak, "Kendisiyle onun da rızasıyla birlikte oldum. Tecavüz etmedim. Daha sonra tartışmaya başladık ve ellerimle boğdum. Bir anda kendimi kaybettim. Daha sonra cesedi battaniyeye sarıp, Atatürk Mahallesi Yaren Tepe mevkisindeki ormanlık alana attım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Öte yandan, Kınacı'nın sosyal medya hesabından geçen 18 Ocak günü "Korku kimseyi ölümden döndürmez, aslan gibi yaşayın" şeklinde paylaşım yaptığı görüldü. Ayşe Nazlı Kınacı'nın bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

Genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı - Resim : 5

Genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı ile ilgili etiketler İzmir cinayet Orman ayşe nazlı kınacı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.