Genç kadını darp edip, otomobilden attılar!

İstanbul Büyükçekmece'de darp edilen bir kadın, otomobilden yola atıldı. Vatandaşların yardımına koştuğu kadına, kaldırıldığı hastanede başına 15 dikiş atıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde de şişlik ve morluklar görüldü. Polis, şehir eşkıyalarının yakalanması için çalışma başlattı.

İstanbul Büyükçekmece'de bir kadın, darp edildikten sonra yola atıldı. Hastaneye kaldırılan genç kadının başına 15 dikiş atıldı.

Genç kadını darp edip, otomobilden attılar!

Büyükçekmece TEM Otoyolu Edirne istikametinde, dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, yoldan geçen sürücüler bir kadının darp edildikten sonra otomobilden atıldığını gördü. Vatandaşlar yardıma koşarken, haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

BAŞINA 15 DİKİŞ ATILDI

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 22 yaşındaki S.G. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan S.G.'nin başına 15 dikiş atılırken, vücudunun çeşitli yerlerinde şişlik ve morluklar olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

 DHA

Genç kadını darp edip, otomobilden attılar! ile ilgili etiketler Büyükçekmece Darp Kadın otomobilden attılar araçtan attılar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.