Genç kadın iç çamaşırlarını çalan hırsızı öğrenince neye uğradığını şaşırdı!

İstanbul'da yıkadığı çamaşırları oturdukları apartmanın damına asan genç kadın, kendisinin ve kızının iç çamaşırlarının ortadan kaybolduğunu görünce, dama kamera taktırdı.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki S.Ç. isimli genç kadın, ikamet ettiği aile apartmanının bir bölümüne yıkadığı çamaşırları kurumaları için astı. Bir süre sonra çamaşırları toplamaya giden S.Ç. kendisinin ve kızının iç çamaşırlarının olmadığını fark etti.

Sabah'ın haberine göre; yaşadığı büyük şokla ne yapacağını bilemeyen genç kadın, çamaşırları astığı dama kamera taktırmaya karar verdi. Kamera takıldıktan sonra ise izledikleri görüntüler aileyi şaşkına çevirdi.

KOCASININ KUZENİ ÇALIYORMUŞ

S.Ç. isimli genç kadın, kayıp olan çamaşırları karşı dairelerinde oturan eşinin amcasının oğlunun aldığını gördü. Bunun üzerine genç kadın, 27 yaşındaki amca oğlu E.Ç.'den şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine amca oğlu E.Ç. hakkında 'Çocuğa karşı cinsel taciz' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Amca oğlu ise ifadesinde düzenli bir cinsel hayatı olmadığı için böyle bir hareket yaptığını söyledi. Sanığın yargılanmasına İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam ediliyor.

 

Genç kadın iç çamaşırlarını çalan hırsızı öğrenince neye uğradığını şaşırdı! ile ilgili etiketler İstanbul Tuzla iç çamaşır
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.