Genç kadın eşi tarafından tanınmaz hale getirildi!

Kendisinden 23 yaş büyük eşi tarafından, ayrılmak istediği gerekçesiyle yüzünden tüfekle vurulan 22 yaşındaki Tuğçe Aras'ın çilesi bitmiyor. Genç kadın, estetik ameliyatı olmak için sattığı vincin parasını da cani kocasına kaptırdı.

22 yaşındaki Tuğçe Aras için felaketler zinciri kendisinden 23 yaş büyük eşinden ayrılmak istemesiyle başladı.

Yüzünden tüfekle vurulan genç kadın uzun süre hastanede tedavi altında tutuldu. Yüz tanınmaz hale gelen Aras, kendisine ait olan vinçi satarak estetik ameliyat yaptırmak istedi. Ancak cani koca o paraya da el koydu. Tuğçe Aras, bunun üzerine eşi Akif Aras hakkında 'dolandırıcılık'tan savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yeni Asır'ın haberine göre, beden eğitimi öğretmeni olma hayali kuran ama Aras ile tanıştıktan sonra hayatı kararan Tuğçe, kendisini bu hale getiren kocasının halen elini kolunu sallayarak sokakta dolaştığını söyledi. Yeni Asır'a konuşan genç kadın, "O hain beni bir gün öldürecek mi? diye beklediğim yetmezmiş gibi yüzüm çok kötü, aynaya bile bakamıyorum. Estetik ameliyatı giderleri için 300 bin liralık vincimi sattım. Eşim Akif Aras aracı satın alan kişiyi ve beni kandırıp bu parayı da kendi üstüne havale yaptırmış. Parayı alıp kayıplara karıştı. Önce hayallerimi ve hayatımı, sonra sağlığımı, şimdi de paramı çaldı" dedi.

Avukat Sibel Önder de 22 Ekim'de zanlı koca Akif Aras'ın silahla yaralamadan duruşmasının olduğunu ve bunun yanı sıra tehdit ve dolandırıcılıktan kendisine dava açtıklarını söyledi.

ARKADAŞINA ALDIRTTI

Cani koca Akif Aras, eşinin yüz estetiği ameliyatı olabilmek için kendi üzerine kayıtlı vinci satılığa çıkardığını duydu. Bir arkadaşına vinci satın aldırtan adam, vincin parasının kendi hesabına aktarılmasını sağladı. Noterde satış sözleşmesini imzalayan genç kadın ise iş işten geçince dolandırıldığını ve parasını kocasının aldığını anlayarak büyük şok geçirdi. Genç kadın yüzünü tanınmaz hale getiren kocasına, şimdi de dolandırıcılıktan dava açtı.

NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK

Müvekkili Tuğçe Aras'ın yüzünü tanınmayacak hale getiren ve bir gözünü, koku alma duygusunu alan Akif Aras hakkında kasten yaralamadan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığını belirten avukat Sibel Önder, "Kendisine nitelikli dolandırıcılık suçundan da ayrıca dava açtık. Bu yaptığı artık dolandırıcılıkta son nokta" dedi.

Genç kadın eşi tarafından tanınmaz hale getirildi! ile ilgili etiketler mahkeme avukat tüfek Dolandırıcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.