Genç hemşireden acı haber

Gaziantep'te kan donduran bir olay yaşandı. Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli hemşire Dila Yıldırım evinde ailesi tarafından kanlar içinde bulundu. Silahla vurulduğu belirlenen hemşire Dila Yıldırım kaldırıldığı hastanede vefat etti. Yıldırım'ın intihar ettiğinden şüpheleniliyor. Kesin ölüm sebebi ise yapılacak otopside ortaya çıkacak.

Edinilen bilgilere göre olay kan donduran olay Şahinbey ilçesine bağlı Akkent Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunları bulunan Dila Yıldırım ailesi tarafından yaşadığı evde silahla vurulmuş halde ve kanlar içinde bulundu.

Genç hemşireden acı haber

Ailesinin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ağır yaralı olan genç hemşireye yaptıkları müdahalenin ardından özel bir hastaneye ulaştırdı. Ancak hemşire Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Genç hemşireden acı haber - Resim : 2

İntihar ettiğinden şüphelenilen genç hemşirenin cansız bedeni adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. 

Kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi sonucu ortaya çıkacak Dila Yıldırım'ın vefatı ile ilgili olarak polis inceleme başlattı.

Genç hemşireden acı haber ile ilgili etiketler hemşire İntihar dila yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.